– Det store felles hagerommet skal bli et bilfritt miljø og utformes som en frodig frukt- og blomsterhage. Boligene som ligger på bakkeplan får en liten forhage der de kan plante egne bærbusker, grønnsaker, og ulike prydplanter.

Ikke dyrt, ikke billig, bare verdifullt

Kolbotn Hage ligger i Ormerudveien i Kolbotn sentrum og de første boligene skal stå ferdig senhøsten 2017. Boligvelger utarbeides i dette øyeblikk og vil komme på nettsiden i slutten av november.

Her blir det 121 gjennomgående selveierleiligheter med meget god standard og med romslige, grønne utearealer der både arkitektur og landskap legger opp til aktiviteter og fellesskap.

Alle boligene får garasjeplass i garasjeanlegget i kjelleren med direkte adgang til boligene. Området mellom boligene er bilfritt. Herfra er det heis opp til leilighetsplanet.
Alle leilighetene får vestvendt balkong eller terrasse med skyvedør fra stue til utearealene. Noen av leilighetene får store, private takhager.

Leilighetene ligger slik til at alle får lys fra tre sider og vil ha fire frittstående hjørner. Vinduene i stuen går helt ned til gulvet. Dette, sammen med en raus takhøyde, gir en god opplevelse av romslighet.

Antall soverom varierer fra ett til fem. De fleste leilighetene har også to bad, og mange har to stuer.

Kontakt oss